Doprava ZDARMA nad 2 000 Kč

Saint-Amour Côte de Besset, Château des Rontets 0,75l

BIO Beaujolais lehčího ovocného charakteru a sametovou, přesto aciditní strukturou s prolínajícími se vrstevnatými tóny lesního ovoce, kůže a čokolády.

Skladem
840 Kč / ks
Kategorie: Červená vína
Druh vína: Červené
? Chuť: Lehké až středně plné
? Charakteristika vína: Organické (BIO)
Odrůda vína: Beaujolais Blend (cuvée) - hl. Gamay
Země původu: Francie
Vinařská oblast: Beaujolais, Saint Amour (Côte de Besset)
Ročník: 2020
Obsah alkoholu: 12,5 %
Obsah cukru: Suché
Typ uzávěru: korek
Objem lahve: 0,75l
Hodí se k jídlu: k těstovinám s rajčatovým podkladem, ke grilování, k pernaté zvěřině, k teriyaki
Hodí se k události: oslava úspěchu, výročí a narozeniny, víno na návštěvu, víno pro znalce
ikona: XXXYY
doruceni
Bleskové doručení
Toto zboží doručíme po Praze od 2 hodin po objednání
odber
Osobní odběr v Praze po celý týden
Od pondělí do pátku, od 10 do 19 hodin
nejprodavanejsi
Nejprodávanější
Tato lahev je mimořádně oblíbená mezi našimi zákazníky
novinka
Novinka
S touto lahví vyzkoušíte nevyzkoušené

Klasické Beaujolais z odrůdy Gamay ztělesňující Côte de Besset terroir, které je charakteristické pro svou lehkou, elegantní, přesto strukturovanou stavbu. Barva je lehce tmavé višňové barvy se znatelnou aciditou v chuti s prolínajícími se tóny kůže, minerálů, červeného ovoce s dotekem lesního ovoce, čokolády a pepře. 

Obsahuje 14 % alkoholu.

Doporučujeme servírovat okolo 16 - 18 °C.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Vinařství Château des Rontets

Rodinné organické vinařství sídlící ve Fuissé v Burgundsku, které přebývá v rodině Varambon již od cca 50. l. 19. stol., historie pozemku však sahá ještě dále. Château des Rontets se dohromady soustředí na výrobu 5 vín, jejichž fermentace probíhá pouze s přirozenými kvasnicemi a to bez přidání dodatkového cukru, kyselin či enzymů. Stejně tak při malolaktické fermentaci, která vínům dodává jistou sametovou složku. Díky tomuto postupu je vínům dodána větší aromatická komplexnost a mnohovrstevnatost.

Stránky vinařství: https://www.chateaurontets.com/en/welcome.phtml