Doprava ZDARMA nad 2 000 Kč

Tire d'Aile, Côtes de Gascogne Rosé IGP, Denis Tastet 0,75l

Suché růžové víno z Francie z Côtes de Gascogne se svěžími, ovocnými tóny broskví, jablka s lehkými tóny citrusů. Krásně sedí k jídlům jako např.k salátům, k rybám, k mořským plodům, k asijské kuchyni nebo také ke kuřecímu.

Skladem
Značka: Denis Tastet
230 Kč / ks
Kategorie: Růžová vína
Druh vína: Růžové
? Charakteristika vína: Organické (BIO)
Odrůda vína: Cabernet Sauvignon
Země původu: Francie
Vinařská oblast: Bas Armagnac, Côtes de Gascogne IGP (Jihozápad)
Ročník: 2021
Obsah alkoholu: 12 %
Obsah cukru: Suché
Typ uzávěru: korek
Objem lahve: 0,75l
Hodí se k jídlu: K salátům, k rybám, k mořským plodům, k asijské kuchyni, ke kuřecímu, k pálivějším pokrmům
Hodí se k události: víno na party atd., víno na piknik
ikona: XXXYY
Tastet rose
Bio zakazminus
doruceni
Bleskové doručení
Toto zboží doručíme po Praze od 2 hodin po objednání
odber
Osobní odběr v Praze po celý týden
Od pondělí do pátku, od 10 do 19 hodin
nejprodavanejsi
Nejprodávanější
Tato lahev je mimořádně oblíbená mezi našimi zákazníky
novinka
Novinka
S touto lahví vyzkoušíte nevyzkoušené

Suché růžové víno z Francie z Bas Armagnac s výraznou, ale průzračnou jasnou růžovou barvou a se středně plnou chutí a přiměřeně svěžími nakyslými tóny jablka a citrusů a šťavnatých broskví a dalších nasládlých ovocných tónů.

Obsahuje 12 % alkoholu.

Doporučujeme servírovat okolo 10 °C.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Vinařství Tastet

Vinařství, které je v rodině už přibližně po celé staletí, dnes spadá pod Denise Tasteta. Domaine Tastet (také pod Domaine de Guilhon d´Aze) sídlí v Cotes de Gascogne IGP v renovované oblasti Bas Armagnac - známá pro výrobu armagnacu, čímž se (kromě výroby vína) zabývá i Denis Tastet. Pěstování a výroba je částečně řízena naturálními principy s udržitelným hospodářstvím, tj. postup práce je do větší či menší míry v souladu okolními přírodními podmínkami, chemických látek je využito v menším množství vůbec a při zpracování je použito méně sulfidů (konzervantů), dělající fermentaci více přirozenou a celkový naturálnější výraz v chuti vína.