Doprava ZDARMA nad 2 000 Kč

Tonnelle, Côtes de Gascogne Blanc IGP, Denis Tastet 0,75l

Suché bílé cuvée (Colombard, Sauvignon Blanc, Ugni Blanc) z Côtes de Gascogne IGP se svěží vůní exotického ovoce, jablka a citrusů a stejně tak svěží a šťavnatou, lehce aciditní chutí. Vychutnejte k jídlům jako jsou mořské ryby, pálivá jídla či např. ke kozím sýrům.

Skladem
Značka: Denis Tastet
230 Kč / ks
Kategorie: Bílá vína
Druh vína: Bílé
? Chuť: Středně plná
? Charakteristika vína: Organické
Odrůda vína: Cuvée - Colombard, Sauvignon Blanc, Ugni Blanc
Země původu: Francie
Vinařská oblast: Bas Armagnac, Côtes de Gascogne IGP (Jihozápad)
Ročník: Aktuální ročník
Obsah alkoholu: 11,5 %
Obsah cukru: Suché
Typ uzávěru: korek
Objem lahve: 0,75l
Hodí se k jídlu: k mořským plodům, k bílým rybám, ke kuřecímu, k pizze, k pálivému jídlu, k čerstvým kozím sýrům
Hodí se k události: víno na party atd., víno na piknik, Pro Firmy
ikona: XXXYY
tastet tonelle
Bio zakazminus
doruceni
Bleskové doručení
Toto zboží doručíme po Praze od 2 hodin po objednání
odber
Osobní odběr v Praze po celý týden
Od pondělí do pátku, od 10 do 19 hodin
nejprodavanejsi
Nejprodávanější
Tato lahev je mimořádně oblíbená mezi našimi zákazníky
novinka
Novinka
S touto lahví vyzkoušíte nevyzkoušené

Suché bílé francouzské víno z věhlasné oblasti Bas Armagnac je středně plné víno se šťavnatými tóny exotcikého ovoce jako je ananas, mango a liči s podtrhujícími tóny kyselejších citrusů a svěží, stejně tak šťavnatou ovocnou vůní s delším hravým závěrem.

Obsahuje 11,5 % alkoholu.

Doporučujeme servírovat okolo 10 °C. Nejlépe vychutnáte jako mladší ročník.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Vinařství Tastet

Vinařství, které je v rodině už přibližně po celé staletí, dnes spadá pod Denise Tasteta. Domaine Tastet (také pod Domaine de Guilhon d´Aze) sídlí v Cotes de Gascogne IGP v renovované oblasti Bas Armagnac - známá pro výrobu armagnacu, čímž se (kromě výroby vína) zabývá i Denis Tastet. Pěstování a výroba je částečně řízena naturálními principy s udržitelným hospodářstvím, tj. postup práce je do větší či menší míry v souladu okolními přírodními podmínkami, chemických látek je využito v menším množství vůbec a při zpracování je použito méně sulfidů (konzervantů), dělající fermentaci více přirozenou a celkový naturálnější výraz v chuti vína.