Doprava ZDARMA nad 2 000 Kč

Trinquet, Côtes de Gascogne Blanc IGP, Denis Tastet 0,75l

Suché bílé cuvée (Colombard, Gros Manseng) z Francie z Côtes de Gascogne je šťavnatě ovocné s tóny vyzrálého ovoce a medu. Vychutnejte k pokrmům jako prosciutto e melon, pečená cuketa, kuřecí, mořské plody či k pálivému jídlu.

Skladem
Značka: Denis Tastet
230 Kč / ks
Kategorie: Bílá vína
Druh vína: Bílé
? Chuť: Středně plná
? Charakteristika vína: Organické
Odrůda vína: cuvée - Colombard, Gros Manseng
Země původu: Francie
Vinařská oblast: Bas Armagnac, Côtes de Gascogne IGP (Jihozápad)
Ročník: 2021
Obsah alkoholu: 12,5 %
Obsah cukru: Suché
Typ uzávěru: korek
Objem lahve: 0,75l
Hodí se k jídlu: K prosciutto e melon, k cuketě, ke kuřecímu, k mořským plodům, k pálivým jídlům.
Hodí se k události: víno na party atd.
ikona: XXXYY
Trinquet
Bio zakazminus
doruceni
Bleskové doručení
Toto zboží doručíme po Praze od 2 hodin po objednání
odber
Osobní odběr v Praze po celý týden
Od pondělí do pátku, od 10 do 19 hodin
nejprodavanejsi
Nejprodávanější
Tato lahev je mimořádně oblíbená mezi našimi zákazníky
novinka
Novinka
S touto lahví vyzkoušíte nevyzkoušené

Suché bílé středně plné víno z Francie z vyhlášené oblasti Bas Armagnac se žlutou barvou s lehce měděnými odlesky se svěží a ovocnou vůní a chutí s tóny zralých hrušek, žlutého melounu a doprovázejícími nasládlými tóny medu a lehce svěžím koncem.

Obsahuje 12,5 % alkoholu.

Doporučujeme servírovat okolo 10 - 12 °C.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Vinařství Tastet

Vinařství, které je v rodině už přibližně po celé staletí, dnes spadá pod Denise Tasteta. Domaine Tastet (také pod Domaine de Guilhon d´Aze) sídlí v Cotes de Gascogne IGP v renovované oblasti Bas Armagnac - známá pro výrobu armagnacu, čímž se (kromě výroby vína) zabývá i Denis Tastet. Pěstování a výroba je částečně řízena naturálními principy s udržitelným hospodářstvím, tj. postup práce je do větší či menší míry v souladu okolními přírodními podmínkami, chemických látek je využito v menším množství vůbec a při zpracování je použito méně sulfidů (konzervantů), dělající fermentaci více přirozenou a celkový naturálnější výraz v chuti vína.